+30 28210 36 177

Λιγα λογια για μας

Έδρα της εταιρίας ειναι τα Λειβάδια της Σούδας, με εγκαταστάσεις 1.240 τ.μ. και εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και ένα δίκτυο επαγγελματικών οχημάτων τα οποία φροντίζουν για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρία μετράει πλέον 44 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του βιομηχανικού πλυντηρίου, στο τιμόνι της οποίας τώρα είναι 2η και 3η γενιά της οικογένειας έχοντας ως οδοιπόρο την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, αλλά και την ευαισθησία της προς το περιβάλλον. Προσθέτοντας ένα πλήθος υπηρεσιών όπως τη ενοικίαση ιματισμού, dry clean services, υπηρεσίες hygiene και αρωματισμού χώρων, καθαρισμός χαλιών ακόμα και εμπορικό τμήμα με πλήθος προϊόντων για τον καθαρισμό και την υγιεινή κάθε επαγγελματικού χώρου, η εταιρία Laundry Daskalakis SA προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών μετατρέποντας τη κάθε συνεργασία σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

50 000+
Μέτρα Ιματισμού
50
Μηχανήματα Καθαρισμού
10 000+
Καθαρές Δουλειές
1000
Χαρούμενοι Πελάτες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Laundry Daskalakis

Tο 1970 από τον ιδρυτή της εταιρίας Αντώνη Δασκαλάκη, που με αγάπη και πνεύμα ανήσυχο, τολμάει και ξεκινάει να χαράξει μία πορεία, που όπως έδειξε ο χρόνος ήταν μόνο η αρχή, η αρχή για το ξεκίνημα της πρώτης βιομηχανικής μονάδας πλυσίματος επαγγελματικού ιματισμού στα Χανιά.
Πρωτοπόρος, ποτέ δεν επαναπαυόταν. Καθετί καινοτόμο και νέο για την εποχή ήταν στα σχέδιά του, αφού σκοπός του ήταν η καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, δημιουργώντας όχι απλώς συνεργασίες αλλά σχέσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ